Prothetiek

PROTHETIEK
Wij maken een grote diversiteit aan producten die uiteenlopen van prothetiek partiële protheses, frame protheses, flexibele protheses, protheses met locators en protheses op steg. Het is bij ons mogelijk om samen met de patiënt een kleur en vorm van een element uit te zoeken en om prothetiek individueel te passen. Bij moeilijke beten of patiënten die specifieke wensen hebben kunnen wij persoonlijke aandacht en maatwerk leveren. Uit ervaring weten wij dat dit voor de tandarts, tandtechnicus en patiënt een beter resultaat bereiken.

prothetiekvantoorntandtechniek

Wij gebruiken de mooiste elementen van Vita en van Candulor, voor zowel porseleinen elementen als voor kunsthars en nano versterkte composiet elementen.

Wij hebben veel ervaring in implantaat gedragen protheses; zowel voor de protheses op locator als ook voor protheses met steg. In gevallen waar de implantaten dicht op elkaar zitten vervaardigen wij een steg met locators eventueel in combinatie met steg matrix. Uit ervaring is gebleken dat dit een goede combinatie is en dat patiënten daar erg tevreden over zijn.

De prothese op implantaten in de bovenkaak vervaardigen wij ook in combinatie met een staalplaat met kort verhemelten steunend op de stegposten. In de onderkaak vervaardigen wij de prothese op implantaten met een staalversteviging steunend op de stegposten. Hierdoor verminderd het risico op een breuk van het kunsthars en verhoog je de stabiliteit.

Wij hebben een focus op:

- Kwaliteit
- Stipte levertijd
- Reparaties dezelfde dag gereed en retour
- Individueel passen van prothetiek
- Uitzoeken van de juiste en gewenste kleur en vorm
- Persoonlijke begeleiding
- Innovatieve technieken

Gemaakte Prothetiek

Samenwerken?


Wilt u onze kwaliteit testen, of wilt u niet afhankelijk zijn van één tandtechnisch laboratorium? Dan zijn wij de flexibele partner die u zoekt!

Allround in tandtechniek!